PWA

PNG - 6.8 kio Het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap van Vorst geeft werkzoekenden de kans om opnieuw in het arbeidscircuit te stappen via “occasionele arbeidsprestaties” in bepaalde activiteitensectoren waar er geen concurrentie heerst met beroepsmensen.

De Plaatselijke Werkgelegenheidsagentschappen (PWA) zijn in elke gemeente/elk Jobhuis gevestigd. Via de plaatselijke werkgelegenheidsagentschappen kunnen werklozen en leefloners verschillende soorten diensten presteren die hen recht geven op een bijkomende vergoeding bovenop hun werkloosheidsuitkering of leefloon. Zo kunnen de PWA’s beantwoorden aan maatschappelijke behoeften waarin het reguliere arbeidscircuit onvoldoende voorziet. Tegelijkertijd ondersteunen zij de inschakeling van dit kwetsbare publiek op de arbeidsmarkt.


PNG - 6.8 kio

Het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap van Vorst geeft werkzoekenden de kans om opnieuw in het arbeidscircuit te stappen via “occasionele arbeidsprestaties” in bepaalde activiteitensectoren waar er geen concurrentie heerst met beroepsmensen.

Deze prestaties worden bij particulieren, vzw’s en overheidsinstanties geleverd.

Als u werkzoekende bent (die sinds twee jaar werkloosheidsuitkeringen ontvangt als min-45-jarige en sinds zes maanden als 45-plusser) of rechthebbende op het leefloon, kan het PWA u helpen bij uw zoektocht naar werk.

Kom kennis met ons maken - in het Jobhuis - Stationstraat 17 - op de 3e verdieping.

• Van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.
• Van maandag tot vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur (op afspraak).

Surf naar onze website : www.ale-pretnet-1190.be/nl

partager sur Facebook partager sur Twitter partager sur LinkedIn

Voir en ligne : website PWA van Vorst

Openingsuren PWA

Elke voormiddag van 8.30 u. tot 12.30 u.
Elke namiddag enkel op afspraak van 13.30 u. tot 16 u.